top of page
חיפוש

טוויסט בהרצליה עיצוב פנים בשרון

תמונת הסופר/ת: הילה קולהילה קול

עודכן: 3 בספט׳ 2023

הגעתי לדירה לראשונה בשעות הערב כך שגם ככה היה קצת חשוך, הצבעים בבית היו חמים למיטב זכרוני - מעט חומים כתומים כאלה. תמיד אשאל את בעלי הבית ואת לקוחותיי עד כמה הם אוהבים את ביתם הנוכחי עוד בטרם השיפוץ, מה הדברים שהיו רוצים לקחת איתם הלאה לביתם של אחרי השיפוץ. האם הצבעוניות עדיין מענגת אותם, עדיין מרגשת? האם פרטי ריהוט שאספו מהסבתא עדיין גורמים להם תחושת געגוע ושלווה? או שכל מה שהיו רוצים זה להעיף את כל מה שצברו? מתנות שקיבלו לאורך שנים ועבר זמנם, אולי דווקא בא להם לעבור משחור ללבן, מכתום לירוק בהיר, להעז ולבחור בוורוד? אני בוחנת את התגובות ורואה עד כמה אפשר להרחיק לכת, ועושה זאת בזהירות רבה. במקרה של משפחת בן חיים, מדובר בשני אנשים צעירים מאוד ברוחם, עובדים, מוקפים בחברים, פעילויות ספורט בעוד שילדיהם הבוגרים - חלקם לומדים או נשואים טריים - עזבו את ביתם והדירה היפה במרכז הרצליה אמורה היתה להפוך להיות קינם הפרטי עבורם בלבד (ועבור שני חתוליהם האהובים שתופסים חלק ניכר בחייהם). החליטו שעכשיו הזמן לשינוי הגדול בחלל המרכזי: כניסה-סלון-מטבח-פינת אוכל וגם המרפסת הקטנה שבעזרת הריצוף החדש הפכנו אותה לפינת חמד. אז מה שהם ביקשו זה דבר אחד מרכזי - שלא יהיו שום קירות במרכז החלל. שכל כולו יהיה פתוח לחלוטין, ולמרות שהיו מספר סקיצות עיצוביות שיצרו אופציות לא רעות בכלל, הזוג לא אהב את הרעיון שיישבו עם הגב למטבח. כלומר כל אופציה שבה הטלוויזיה ניצבת על אחד הקירות וגב הספה ניצב לכיוון המטבח הם לא אישרו. ואז צץ רעיון וחשבנו על טלויזיה שתעלה מתוך שידה או אי בעזרת מנגנון חשמלי. זו הפעם הראשונה שהתעסקתי עם מנגנון כזה ואז התחלתי בבדיקה איך זה יעבוד, מי יוכל להתקין, איזה נגר יוכל לבצע את העבודה. ראיתי שזה בר ביצוע, וזה יכול להסתדר עם התכנון והעיצוב כולו ויצאנו לדרך. עיצבתי להם אי ענק בגודלו שבעצם יוצר חלק משותף שמאחד סלון ומטבח יחד.


עיצוב מטבח עם אי וטלוויזיה נשלפת

טוויסט בהרצליה עיצוב פנים בשרון - כל החלל נראה כאילו לקוח מווילה ענקית ולא מדירה בלב הרצליה. העיצוב כפרי עדין, צבעים בהירים עם נגיעות כחול ותכלת לטעמם של בני הזוג, שילוב של עץ ובריקים בכניסה לבית, מה שתמיד יוצר חום וקסם אמיתי בשילוב עיצוב הפנים. שילוב שלעולם יהיה קלאסי ואף פעם לא נס ליחו.




תודה לבועז הקבלן האדיר שכל עבודה שלו זוכה למחמאות מכל הלקוחות שלי, תודה ליבגני גורודצקי הנגר המעולה שלי שמעבר לתכנון המטבח המדהים ושאר עבודות הנגרות בבית, עזר בהרכבת מנגנון הטלויזיה שזוכה לתשואות בכל עלייה שלה למעלה. תודה לחברת "ביתילי" נתניה ושגיא היקר - היופי והאיכות חשובים מאוד , השירות יקר מפז! תודה למשה הנהדר מ"קמחי אור-יה" - על התאורה הכל כך מדוייקת שבחרנו יחד, והשירות כמובן - בכל מצב נכון לעזור. תודה לדניאל ולשלומית מ"פלורליס" (הרצליה פיתוח) על העזרה בבחירה ובהתעסקות עם האקססוריז המטריפים שמדגישים את החן והיופי בכל פינה בפרוייקט, תודה ל"צמר שטיחים יפים" על השטיח הנפלא שיצר זיגזג של שובבות בבית, תודה ל"נגב קרמיקה" נתניה המדהימים על יופי יופי של ריצוף וחיפויים - ריצוף מהמם ביופיו גם בבית, גם במרפסת, גם חיפוי משגע מעל השיש!



 
 
bottom of page